Gravidmassage

Har du lyst til at forkæle dig selv, og gøre noget godt for dig selv, graviditeten og din baby?
- så vil jeg anbefale dig at komme til gravidmassage ..

Gravidmassage er en blid og rolig massageform, som får kroppen til at slappe af, afhjælper spændinger, beroliger nervesystemet, og giver energi og velvære. Gravidmassage er ikke blot selvforkælelse og velvære – det er også en mulighed for at give den gravide krop de bedste forudsætninger for ro, balance og gode graviditets- og fødselshormoner.
 

Gravidmassage.jpg

Gravidmassage kan anbefales på alle tidspunkter i graviditeten – fra nygravid til højgravid. Massagen foregår på en speciel briks, hvor du har mulighed for at ligge både på ryggen og på maven. Det vigtigste er, at du kan slappe af, give kroppen en velfortjent pause og give helt slip for en stund. Hvis du ikke er komfortabel på maven eller ryggen, kan du sagtens ligge på siden under massagen. Det vigtigste er at du har det godt og kan slappe af. 

 

Når du kommer til gravidmassage vil jeg altid starte med en kort undersøgelser af mor og baby. Jeg vil mærke på din mave, tage dit blodtryk og lytte til barnets hjertelyd. Hvis du har nogen spørgsmål vil jeg også altid gerne besvare dem.

 

Husk at fortælle mig hvis der er noget omkring dig, din graviditet eller din baby som jeg bør være opmærksom på.