top of page
IMG_8167.jpeg

Om os

Her kan du møde jordemødrene fra Dit Jordemoderhus

RIKKE KARLSHØJ DØRING

MAI GAARRE SUNDBY NØRRESKOV

IMG_8140.jpeg

Kære gravide, partnere og familier ..
Vi glæder os til at møde jer, og til at invitere jer indenfor i Dit Jordemoderhus.
Vi har tid, ro og rum til at se jer, at følge jer og at guide jer kærligt på jeres rejse igennem graviditeten og ind i jeres nye familieliv. 

 

At lukke os ind i jeres liv er en stor ting, så her får I mulighed for, at læse lidt om os, og lære os bedre at kende. 

Vi glæder os til at møde jer i Dit Jordemoderhus. 

 

Kærligst 
Mai & Rikke. 

Rikke Karlshøj Døring

Jeg åbnede Dit Jordemoderhus i 2020 fordi jeg ønskede at skabe et sted, hvor der var mulighed for at give gravide og deres familier de bedste forudsætninger under graviditet, fødsel og barsel - et sted med tid, et sted med ro, et sted med fokus på den enkelte og et sted med plads til alle.

Og det lykkedes!

 

Når vi giver os tid til at mødes, tid til at snakke og tid til at tage os kærligt af den gravide, både fysisk og mentalt, så giver det en ganske særlig mulighed for, at støtte og værne om alt det smukke og naturlige ved at skabe, bære og give nyt liv.

Jeg er jordemoder med stort J - og jeg er vild med, at møde alle gravide lige dér, hvor de hver især befinder sig, på deres rejse gennem graviditeten, mod fødslen og på vej ind i moderskabet. 

 

Privat er jeg gift med Jacob, og mor til 3 dejlige børn fra 2017, '19 og '22. Vi bor i Frederikssund, hvor jeg selv er født og opvokset, og hvor jeg har åbnet Dit Jordemoderhus.  

Jeg blev jordemoder i 2016, og har siden arbejdet på en af landets store fødegange på Herlev Hospital. Her arbejder jeg fortsat, og har således bred erfaring inden for både normale graviditeter og komplekse/sårbare graviditeter, normale fødsler og komplicerede fødsler, hjemmefødsler, hospitalsfødsler, fødselsforberedelse, efterfødselssamtaler mv.

Jeg glæder mig meget til at møde jer i Dit Jordemoderhus

- Kærligst Rikke

Mai Gaarre Sundby Nørreskov 

Mit jordemoderhjerte banker for at skabe de bedste betingelser for jer i graviditeten, at klæde jer godt på til fødslen samt forældreskabet og mødet med jeres barn.

 

Tilblivelsen af et barn er livets største mirakel, og det er både skønt og udfordrende (og alt dér imellem), at være i den fysiske og mentale forandringsproces, det er, at blive forælder.

 

I Dit Jordemoderhus er der hjerterum, god tid, nærvær og fokus på netop jeres individuelle behov.

 

Privat er jeg gift med Lasse og sammen bor vi i Smørum med vores tre skønne børn fra 2013, ‘16 og ‘19. Jeg blev jordemoder i 2015 og ynder at efteruddanne mig efter relevans og interesse. Forinden tiden her i Dit Jordemoderhus har jeg været jordemoder på Herlev Hospital og haft min daglige gang i både fødemodtagelsen, på fødegangen og i jordemoderkonsulta-tionen.

 

Jeg vil glæde mig til at tage imod jer gravide, partnere og nybagte familier i Dit Jordemoderhus. Altid med udgangspunkt i jeres behov og ønsker, er målet, at give jer viden, tryghed og konkrete redskaber i graviditeten, til den forestående fødsel og i forældreskabet, så i får den bedst mulige oplevelse.

- Kærligst Mai

285535114_517060606837400_7278289363325600573_n.jpg

Anbefalinger

Læs her, hvad tidligere gravide, partnere og familier synes om Dit Jordemoderhus

Hjemmeside, Mia_edited.jpg

(29. oktober 2020)

(27. oktober 2020)

MICHELLE 28 ÅR,
MOR TIL 2

“Rikke har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde Rikke som jordemoder under hele min graviditet. Vi havde konsultationer fra start til slut (alt fra fødselsforberedelse til fødselsmodning) og endda under min fødsel.

Rikke kan noget helt særligt. Hun er dygtig, dedikeret og har en helt unik forståelse for mennesket bag. Jeg kan kun anbefale at booke tid hos Rikke - det har været en fantastisk oplevelse"

IMG_8207.jpeg

NATASCHA 31 ÅR,
MOR TIL 2

“Dit Jordemoderhus har yderst kompetente jordemødre, og deres passion kan mærkes ligeså snart man træder ind i deres autentiske hjerterum.

Er du gravid, skal du gøre dig selv en tjeneste og tage forbi Dit Jordemoderhus og lade dem hjælpe og forkæle dig .. "

IMG_8204.jpeg

MICHELLE 28 ÅR,
MOR TIL 2

Rikke er et skønt menneske og en fantastisk jordemoder. Hun var med hele vejen under min graviditet og fødsel med min første datter. Både med gode råd under graviditeten og akupunktur som fødselsmodning indtil fødslen gik i gang.

Under fødslen var hun meget professionel og bevarede roen selvom det gik lidt stærkt.. Kort sagt er hun guld værd, og jeg vil til enhver tid foretrække hende som jordemoder.."

IMG_5890.jpg
bottom of page