Om kvinden bag ...
Rikke Karlshøj Døring

Kære gravide og alle omkring jer. 
Jeg glæder mig til at møde jer, og invitere jer indenfor i Dit Jordemoderhus, hvor der altid er tid, ro og hjerterum. Jeg glæder mig til at lære jer at kende, og til at følge jer på jeres rejse igennem graviditeten og ind i jeres nye familieliv. 

 

At lukke mig ind i jeres liv er en stor ting, så lad mig kort præsentere mig selv:

Privat er jeg gift med Jacob, og mor til to små drenge; Norr på snart 3 år og Loui på 11 måneder. Vi bor i Frederikssund, hvor jeg selv er født og opvokset, og nu har åbnet min egen jordemoderklinik.  Jeg blev jordemoder i 2016, og har siden arbejdet på en af landets store fødegange på Herlev Hospital. Her arbejder jeg fortsat, og har bred erfaring inden for både normale graviditeter og komplekse/sårbare graviditeter, normale fødsler og komplicerede fødsler, hjemmefødsler, hospitalsfødsler, fødselsforberedelse, efterfødselssamtaler mv.

 

Jeg har åbnet min egen jordemoderklinik fordi jeg elsker at være jordemoder, særligt når der er god tid til mødet med den gravide og hendes familie. Når vi giver os tid til at mødes, tid til at snakke og tid til at tage os kærligt af den gravide både fysisk og mentalt, så giver det en ganske unik mulighed for at støtte og værne om alt det smukke og naturlige ved at skabe, bære og give nyt liv. 

Jeg glæder mig til at møde jer i Dit Jordemoderhus

- Kærligst Rikke 

Portræt.jpg

2014: Rebozokursus v/ Martha Orbis


2015: Kursus i Obstetrisk Akupunktur til fødende v/ Johanne Siegumfeldt

2016: Jordemoder ved professionshøjskolen, Metropol

2016-2020: Jordemoder på Herlev Hospital

2020: Kursus i Obstetrisk Akupunktur til Gravide v/ Johanne Siegumfeldt

2020: Kursus i Gravidmassage v/ Nordlys Centeret, Hannah Lind


 

Uddannelse og kurser

Kærlige anbefalinger ..

Michelle, 28 år og mor til to. 

“Rikke har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde Rikke som jordemoder under hele min graviditet. Vi havde konsultationer fra start til slut (alt fra fødselsforberedelse til fødselsmodning) - og endda under min fødsel. Rikke kan noget helt særligt. Hun er dygtig, dedikeret og har en helt unik forståelse for mennesket bag. Jeg kan kun anbefale at booke tid hos Rikke - det har været en fantastisk oplevelse"

(4. oktober 2020)

Natascha, 31 år og mor til to.

“Rikke er en yderst kompetent jordemoder, og hendes passion kan mærkes ligeså snart man træder ind i hendes autentiske hjerterum. Er du gravid, skal du gøre dig selv en tjeneste at snakke med Rikke og høre hvad hun kan gøre for dig .. "

(29. oktober 2020)

Michelle, 36 år og mor til to.

Rikke er et skønt menneske og en fantastisk jordemoder. Hun var med hele vejen under min graviditet og fødsel med min første datter. Både med gode råd under graviditeten og akupunktur som fødselsmodning indtil fødslen gik i gang. Under fødslen var hun meget professionel og bevarede roen selvom det gik lidt stærkt.. Kort sagt er hun guld værd og jeg vil til enhver tid foretrække hende som jordemoder.."

(27. oktober 2020)