Jordemoderkonsultation

Når du kommer til jordemoderkonsultation i Dit Jordemoderhus er der altid god tid til det hele; at mærke på maven, lytte til og undersøge jeres baby, men også masser af tid og rum til dig der er gravid og den partner du måske har med. Vi har god tid til at snakke om dine/jeres tanker, følelser og behov, og jeg vil hjælpe med at besvare alle de spørgsmål I måtte have i forbindelse med graviditet, fødsel, og barsel. 

 

SLET.jpg

Jordemoderkonsultationen indeholder desuden de samme undersøgelser som hos en jordemoder på hospitalet, men i Dit Jordemoderhus er der bedre tid til det hele. Jeg vil mærke på maven, og vurdere hvordan jeres barn ligger derinde samt hvor stor den lille er. Vi vil lytte til barnets hjertelyd. Jeg vil tage dit blodtryk og tjekke din urinprøve, som du laver når du kommer. Herudover vil vi snakke om de tanker, spørgsmål og følelser, der fylder hos dig, og jeg vil tage mig god tid til at hjælpe dig, besvare spørgsmål mv. 

 

En jordemoderkonsultation kan være en rigtig god idé hvis du har spørgsmål, hvis du går med nogle bekymringer eller hvis du bare har brug for den tryghed det er at komme til en jordemoder, der tager sig god tid og som tager sig godt af dig og din baby. 

 

Du kan komme til jordemoderkonsultation i Dit jordemoderhus én eller flere gange i løbet af graviditeten – det kommer helt an på dine ønsker og behov.

 

Husk at fortælle mig, hvis der er noget omkring dig, din graviditet eller din baby som jeg bør være opmærksom på.

Jeg glæder mig til at møde jer.