top of page

TAK! 

.. fordi du har valgt os, i Dit Jordemoderhus. 

Vi sætter stor pris på din tillid, og glæder os meget til at se dig.  

Fortæl os gerne, hvis du har særlige ønsker eller behov - eller hvis der er noget omkring dig eller din baby som vi bør kende til. 

 

Du kan læse mere om alt det praktiske herunder.

Vi ses i Dit Jordemoderhus

Kærligst 

Mai & Rikke 
Jordemødre i Dit Jordemoderhus


ADRESSE:        

Flexhuset, Roskildevej 18A, 3600 Frederikssund. 

ANKOMST
Når du ankommer, skal du blot ringe på dørklokken til 'Dit Jordemoderhus' i lokale 5, og så vil vi lukke dig ind i de lyse og dejlige omgivelser i Flexhuset, hvor du kan tage plads i vores venteområde indtil vi er klar til at byde dig kærligt velkommen. 

GRATIS PARKERING

Der er gratis parkering til alle besøgende i Dit Jordemoderhus, lige udenfor døren. Hvis du kommer med s-toget, ligger Dit Jordemoderhus kun hundrede meter fra Frederikssund St.

KOM I GOD TID

Vi har et hyggeligt venteområde med gratis kaffe, the, kakao mv. Kom i god tid og nyd roen inden vi byder dig indenfor til din konsultation, behandling eller fødselsforberedelse. 

AFBUD

I tilfælde af, at du bliver forhindret i at møde op til din tid, beder vi dig venligt om, at melde afbud senest 24 timer før, så en anden kan få glæde af tiden.

BARNEVOGN

Hvis du har en barnevogn med, kan du stille den udenfor vores dør (se vores logo på vinduet til højre for indgangen). Du er også meget velkommen til at tage både vogn og baby med ind, hvis det gør dig mere tryg. 

PRAKTISK ..

IMG_8167.jpeg
bottom of page